Boka ett kostnadsfritt möte med oss

Vi producerar prisvärda webblösningar med snygg design och bra funktionalitet


Om publiceringsverktyg

Vi utvecklar de flesta hemsidor i ett marknadsledande publiceringsverktyg (på engelska CMS = Content Management System).
Ett publiceringsverktyg gör det möjligt att hantera innehållet på webbplatsen på ett enkelt sätt och man kan redigera innehållet från vilken dator som helst med internetuppkoppling och webbläsare.

Redigering av text och bild görs med en editor som fungerar i stort sett som Word, d.v.s. du ser precis vad du gör direkt på skärmen.
Med ett publiceringsverktyg är det bl.a. möjligt att skapa nya menyer och lägga till nya sidor. Det finns många funktioner inbyggda och det finns många moduler att lägga till beroende på era behov.

Fördelar
En stor fördel med att använda publiceringsverktyg är att verktyget tar hand om mycket av grundfunktionaliteten som inte syns, varför vi som utvecklare kan lägga mer tid på att göra hemsidan snygg och användarvänlig.
Men den största fördelen är att ni som kund på egen hand, utan förkunskaper, kan uppdatera innehållet på hemsidan. Detta kommer att spara er mycket tid och pengar. Vill ni ändå ha hjälp med uppdateringar så hjälper vi förstås gärna till.

 
· Uppdatera innehåll
· Skapa menyer
· Rättighetshantering
· Tidsstyrd publicering
· Skapa nya sidor
· Uppladdning av media
· Sökfunktion
· Newsfeed/RSS
· Webbundersökningar
· Flerspråkig webbplats
· Bildgalleri
· Nyhetsbrev
· Sitemap
· Formulär
· Kalender
· Bannerhantering
· och mycket mera!