Boka ett kostnadsfritt möte med oss

Vi producerar prisvärda webblösningar med snygg design och bra funktionalitet


Från möte till färdig hemsida
Såhär jobbar vi när vi tar fram en ny hemsida.
Observera att ni inte förbinder er till något förrän vi har kommit till steg 3.

1. Möte
Vi träffas och går igenom er verksamhet och vad ni vill uppnå med er nya hemsida.
Vi diskuterar vilken design ni har tänkt er och tittar på exempel för att få en så bra uppfattning som möjligt om hur ni vill att er nya hemsida ska se ut och vilket intryck ni vill att själva designen ska ge.

2. Designförslag
Efter vårt möte så tar vi fram ett förslag på hur hemsidan ska se ut utifrån den information vi fick på mötet. Vi lägger upp sidan på vår server och ger er inloggningsuppgifter så att ni kan gå in och titta på hemsidan och komma med synpunkter.
Vi justerar sedan vårt designförslag utifrån era synpunkter tills ni är nöjda.

3. Färdigställande av hemsidan på ert webbhotell/server
När ni har godkänt designen av hemsidan så flyttar vi över sidan till ert webbhotell eller webbserver. Har ni inget webbhotell så kan vi rekommendera prisvärda webbhotell.
Vi lägger in texter och bilder på hemsidan enligt era önskemål. Vi ger er tips om vad man bör tänka på när det gäller textinnehåll, namn på menyer, namn på bilder, etc. för att få så bra resultat som möjligt på söksidor som Google.
Naturligtvis lägger vi även in en koppling till er Facebook- och Twittersida om ni marknadsför er via de kanalerna.

4. Avstämning
När ni är nöjda med sidan så publicerar vi sidan åt er och ser till så att Google hittar till den.
Ni får även en manual med vars hjälp ni själva kan logga in på sidan och t.ex. uppdatera textinnehåll eller lägga till nya undersidor. Med hjälp av vår manual är det inga problem att själva göra de vanligaste uppdateringarna, vilket kommer att spara er mycket pengar. Dessutom får ni en mer levande hemsida när ni inte behöver be om hjälp varje gång ni vill uppdatera hemsidan. Skulle ni ändå behöva hjälp med något så finns vi förstås alltid nära till hands.

Att ta fram textinnehåll till sin hemsida tar längre tid än man tror. Så vi rekommenderar att man börjar jobba med den biten på ett väldigt tidigt stadium. Dessutom blir texten bättre om man jobbar med den lite då och då istället för att stressa fram den på en dag. Så börja fila på texten i samma ögonblick som ni bestämmer er för att skaffa en hemsida.
 
Avenda Solutions AB